Beroemdste schoonmaakproducten?

Verzamel de beste keuzes van het Good Housekeeping Cleaning Lab om vlekken, strepen en slijtage te verbannen. Het moeilijkste aan schoonmaken is het vinden van de juiste, goed, beste producten om de klus te klaren. Want laten we eerlijk zijn, een vervelende wijnvlek zal zichzelf niet verwijderen. Of je nu te maken hebt met hardnekkig zeepschuim, moeilijk schoon te maken strepen of verbrande morsen, deze schoonmaakproducten geselecteerd door het Good Housekeeping Cleaning Lab zorgen ervoor dat alles in je huiskleding, werkbladen en tapijten, inbegrepen, er net als nieuw uitziet.

Op deze manier naar een schoner, rommelvrij huis. Deze GH Seal-houder lost niet alleen vastzittend voedsel probleemloos op, maar het laat glazen vlekvrij en glanzend achter. Dankzij de vetbestrijdende kracht van Dawn reinigen deze doe-het-alles-pacs gebakken rommel in één wasbeurt, wat betekent dat er geen voorwas nodig is. Krijt op muren, slijtplekken op vloeren, zelfs uitgedroogde koelkastmorsen kunnen gemakkelijk worden afgeveegd met deze tool.

„We hebben geen andere gum gevonden die zo lang meegaat of zo goed werkt als deze GH-zegelhouder”, zegt Carolyn Forte, directeur van het Good Housekeeping Institute Cleaning Lab. Als je trouw bent gebleven aan vloeibaar wasmiddel, is Persil ProClean Stain Fighter de beste test van GH. Dit wasmiddel verslaat 42 andere formules omdat het zelfs de meest hardnekkige vlekken kan verwijderen, ja, zelfs koffie. Geef uw hardhouten vloeren een broodnodige reiniging zonder hun glans letterlijk weg te nemen.

Bona, een leider in onze Cleaning Lab-tests, loste opgedroogde vlekken op en liet onze test-houten vloeren er als nieuw uitzien. Het schoonmaken van uw kookplaat hoeft niet rommelig of ingewikkeld te zijn. Deze reinigingsset, compleet met crèmereiniger, schrobpads en een schraper, verwijdert verbrande morsen zonder strepen. Als het om leer gaat, is zachtaardig het beste.

Deze reiniger verwijdert vuil en aanslag terwijl het leer er glad en soepel uitziet. Onze favoriete luchtverfrisser Naar onze mening is Puressentiel's Purifying Air Spray onze favoriete luchtverfrisser, en het beste is dat het is gemaakt zonder synthetische chemicaliën - alleen een unieke mix van 100 procent pure en natuurlijke etherische oliën. Slechts één spray maakt het verschil en je merkt meteen de luchtzuivering. Wat betreft de geur, het is natuurlijk en fris met tonen van theeboom, pepermunt en eucalyptus.

Het is zonder twijfel onze beste luchtverfrisser (opent in nieuw tabblad). We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen. Meer informatie over ons beoordelingsproces.

De populairste schoonmaakmerken van Church Dwight zijn Arm and Hammer, Oxi Clean, Xtra, Clump and Seal, Clear Balance, Feline Pine, Kaboom, Orange Glo, Scrub Free en Clean Shower. Deze beste schoonmaakbenodigdheden laten uw huis sprankelend schoon achter - met weinig elleboogvet. Een goede voorraad schoonmaakbenodigdheden is een must-have voor elk huis, zodat je vast kunt komen te zitten in een grondige reiniging wanneer je de tijd hebt. Op de tweede plaats op de lijst van's werelds grootste huishoudelijke schoonmaakmerken staat Unilever, een Engels bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van meer dan 400 merken voor thuiszorg, eten en drinken, schoonheid en persoonlijke verzorging in meer dan 190 landen over de hele wereld.

Breng gewoon een kleine hoeveelheid van de Astonish Oven and Cookware Cleaner aan op je oven, kookplaat, gootsteen of tegels (ja, het doet niet alleen wonderen op ovens) en wrijf het in met een vochtige spons of doek, en spoel vervolgens af met schoon water en een schone doek. De Colgate-Palmolive Company is uitsluitend gespecialiseerd in de productie en distributie van huishoudelijke schoonmaakmiddelen, persoonlijke verzorging en producten voor huisdieren en geldt gemakkelijk als's werelds op vier na grootste fabrikant van huishoudelijke schoonmaakproducten. De formule bevat veldspaat en kalksteen, evenals reinigingsmiddelen zoals maïs-, kokos- en palmolie, plus zuiveringszout voor universele reiniging. Voor het schoonmaken van uw badkamerDit fantastische diepreinigingsproduct heeft een slimme manier om u te laten weten wanneer het klaar is met werken; het spuit op blauw en wordt wit wanneer u het kunt afvegen.

De best verkochte huishoudelijke schoonmaakproducten van het miljardenbedrijf omvatten oplossingen voor textielverzorging, ontsmettings- en desinfecterende sprays, doekjes, poetsmiddelen en andere universele reinigingsproducten die zijn ontworpen om mensen te helpen een comfortabel, schoon en vredig leven te leiden. The Procter and Gamble Company, opgericht in oktober 1837, regeert al meer dan 180 jaar de markt voor huishoudelijke schoonmaakproducten. Beste schoonmaakazijnAls je het graag zelf maakt als het gaat om reinigingsoplossingen, dan is gedestilleerde azijn je waarschijnlijk al heel bekend. Als meer een merk voor tandpasta en producten voor persoonlijke verzorging is het bedrijf ook een leider in de industrie van huishoudelijke reinigingsoplossingen.

Na 145 jaar actief te zijn geweest, geldt dit Duitse bedrijf voor consumptiegoederen nu wereldwijd als de op twee na grootste fabrikant van huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Om je leven net een beetje gemakkelijker te maken, raadpleegde TODAY ook drie schoonmaakexperts Jan Dougherty, auteur van „The Lost Art of House Cleaning”, Beth McGee, die Get Your House Clean Now schreef, en Melissa Maker, auteur van „Clean My Space”, die eerder hun favoriete producten en tools deelden om je huis te krijgen. vlekkeloos in een mum van tijd. .