Hoe vind je bedrijven die schoonmaakdiensten nodig hebben?

LinkedIn is een geweldige bron om bedrijven te vinden die schoonmaakdiensten nodig hebben. LinkedIn is de thuisbasis van ongeveer 128 miljoen gebruikers in de VS,. En meer dan vier miljoen bedrijfspagina's wereldwijd. Dat zijn veel gebruikers die hun professionele netwerken willen uitbreiden.

Als je in de schoonmaakbranche zit, is dat geweldig nieuws. Probeer samen te werken met een verzekeringsagent die eerdere ervaring heeft met het schrijven van polissen voor schoonmaakbedrijven. U wilt een uitstekende algemene aansprakelijkheidsdekking in geval van schade of vernieling aan eigendommen van uw klanten of letsel aan klanten zelf. Probeer voor de dekking van onroerend goed ervoor te zorgen dat alle eigendommen die van belang zijn voor uw bedrijf, zoals benodigdheden en apparatuur, volledig gedekt zijn.

U wilt ook een goede autoverzekering voor u en uw werknemers die tussen werklocaties reizen. En ten slotte wilt u, afhankelijk van de lokale regelgeving en normen, misschien de binding voor uw bedrijf onderzoeken. Basisscholen, privéscholen, openbare scholen en universiteiten hebben allemaal regelmatig schoonmaakdiensten nodig om hun gebouwen netjes te houden. Hoewel sommige instituten, zoals openbare scholen, de neiging hebben om intern conciërge personeel te hebben om de kosten laag te houden, hebben de meeste anderen de neiging om gebruik te maken van de dienst van een extern bureau.

Van alle industrieën die op onze lijst worden genoemd, zijn scholen en ziekenhuizen misschien degenen die schoonmaakdiensten het meest nodig hebben. Het is geen geheim dat kinderen, en de jeugd in het algemeen, gespecialiseerd zijn in het maken van een puinhoop. De enige echte manier om dit aan te pakken is door een commercieel schoonmaakbedrijf in te schakelen dat het pand aan het eind van de dag schoonveegt. Zoals eerder vermeld, heeft geen enkele andere branche op onze lijst zo hard professionele en commerciële schoonmaakdiensten nodig als scholen en ziekenhuizen.

De gezondheidszorg is een bedrijf dat voortdurend op zoek is naar schoonmaakdiensten, en er zijn veel lucratieve contracten te sluiten in deze sector. Doorgaans komen werknemers van een professionele schoonmaakdienst bijna elke dag en bestrijken elke dag een ander deel van het magazijn, waardoor het hele magazijn eenmaal per week goed wordt schoongemaakt. Zo zoeken hotels en restaurants voortdurend naar de beste schoonmaakdiensten en investeren ze in de nieuwste schoonmaakbenodigdheden om ook het beste uit hun interieur te halen. De IRS heeft zeer specifieke regels over wie kan worden geclassificeerd als een onafhankelijke aannemer, en personen die schoonmaakbanen krijgen via uw schoonmaakbedrijf, kunnen op zijn minst in een grijs gebied vallen.

Zelfs als sommige van de kleinere winkellocaties niet elke dag schoonmaakdiensten nodig hebben, kan een groot aantal kleine klanten zorgen voor regelmatig werk voor een professionele schoonmaakoperatie. Het is tenslotte een behoorlijk competitief veld, met heel veel potentiële bedrijven die op zoek zijn naar schoonmaakdiensten. Hallo, ik probeer aan de slag te gaan met mijn schoonmaakbedrijf en vroeg me af of je me in de goede richting kon leiden en me kon vertellen hoe ik contracten met bedrijven moet krijgen. Om schoonmaakcontracten voor kantoren of andere soorten commerciële schoonmaakcontracten te krijgen, moet u ervoor zorgen dat uw service een bedrijfslicentie heeft, zodat u legaal kunt opereren.

Om voor de hand liggende redenen moeten ziekenhuizen te allen tijde zo schoon mogelijk worden gehouden, dus hebben ze regelmatig schoonmaakdiensten nodig. Dergelijke locaties hebben de neiging om in de loop van de tijd enorme hoeveelheden bacteriën te verzamelen, en het inhuren van een fulltime schoonmaakbedrijf is de enige manier om dit probleem grondig aan. Ik heb meer geld verspild dan je je kunt voorstellen tijdens dit proces om erachter te komen hoe de andere gevestigde bedrijven schoonmaakcontracten vinden. Hoewel u uw schoonmaakbedrijf als eenmanszaak of partnerschap zou kunnen runnen, moet u overwegen een rechtsvorm te gebruiken die u beschermt tegen persoonlijke aansprakelijkheid, zoals een bedrijf of een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Over het algemeen is een contract een schoonmaakserviceovereenkomst tussen het schoonmaakbedrijf en de klant waarin de voorwaarden van de geleverde diensten worden uiteengezet. Tegelijkertijd hebben kleinere supermarkten waarschijnlijk ook niet genoeg werknemers om het schoonmaken bij te houden, wat betekent dat ze een professionele schoonmaakdienst moeten vinden. En een leverancier van kosteneffectieve oplossingen voor al uw schoonmaakbehoeften - van schoonmaak- en onderhoudsdiensten tot het schoonmaken van medische faciliteiten, kantoren, winkelverhalen en huurwoningen. .