Kun je rijk worden van een schoonmaakbedrijf?

Volgens Hanson zou een schoonmaakbedrijf voor woningen jaarlijks een miljoen dollar of meer moeten verdienen, ongeveer 31 huizen per dag moeten schoonmaken. Een miljoen dollar of meer per jaar verdienen, wat zegt dat dit zeker mogelijk is. Oplossing - Betaal hogere lonen dan uw beste concurrenten. Bied mensen stimulansen om bij uw bedrijf te blijven.

Creëer een familiale sfeer die grote bedrijven niet kunnen evenaren. Queen Bee Cleaning Service biedt huisschoonmaak (inclusief Airbnb en verhuisschoonmaak), schoonmaakdiensten, tapijtreiniging en desinfectiediensten van ziekenhuiskwaliteit. Voordat u een schoonmaakbedrijf start, moet u de omgeving onderzoeken om uw doelmarkt en concurrenten te definiëren voor de schoonmaakdiensten die u aanbiedt. Er is altijd vraag naar schoonmaakdiensten en met wat creatieve gratis marketing kunt u altijd veel klanten binnenhalen voor uw schoonmaakbedrijf.

Hoewel veel schoonmaakbedrijven eenmanszaken zijn, vinden eigenaren vaak dat het helpt om werknemers in schoonmaakteams te laten werken om praktische en op winst gebaseerde redenen. Schoonmaakdiensten zijn meestal een klantenservicebedrijf, dus oefen uw soft skills voordat u een commercieel of residentieel schoonmaakbedrijf start. Er is een onbeperkt potentieel voor de eigenaar van het schoonmaakbedrijf om gebruik te maken vanwege de toenemende vraag naar schoonmaakdiensten voor huizen. Om meer te weten te komen over bedrijfsstrategieën voor het schoonmaken van huizen en commerciële schoonmaakdiensten, moet u de diensten die elk biedt onderzoeken.

Als je serieus rijk wilt worden door een schoonmaakbedrijf, raad ik de cursus House Cleaning University aan. Barbecue-reiniging is een onderbenutte service in de schoonmaakindustrie die bedrijfseigenaren een gestage inkomstenstroom kan bieden die kan worden opgeschaald naar meerdere werknemers en locaties, naarmate uw klantenbestand groeit. Als u bijvoorbeeld aanvullende diensten aanbiedt, zoals het wassen van ramen, tapijtreiniging en tegel% 26 voegreiniging, hoeft u mogelijk geen 31 huizen per dag schoon te maken, aangezien deze aanvullende services waarschijnlijk zullen groeien naarmate uw klantenbestand groeit. Het schoonmaken van huizen die eigendom zijn van grote bedrijven zoals Amazon of Google voor hun personeel combineert het gemak van het schoonmaken van woningen met de bankroll van zakelijke klanten.

Als u een druk schoonmaakbedrijf bent met veel klanten bij elkaar in de buurt, kunnen zowel u als de werknemers profiteren van een prestatievergoeding. U heeft de beste kans om een winstgevend schoonmaakbedrijf te creëren door te investeren in een nichemarkt zoals barbecue- of grillreiniging. U hoeft maar naar een paar succesvolle verhalen over schoonmaakbedrijven te kijken om te zien dat barbecue- en grillreiniging een bewezen niche is in de Verenigde Staten. Bepaal ongeacht de bedrijfsstructuur of uw schoonmaakbedrijf een bedrijfsvergunning, vergunning of specifieke belastingformulieren nodig heeft om legaal te opereren.