Welk schoonmaakbedrijf is het beste?

Kies gewoon de datum en tijd voor uw eerste schoonmaak, en vul een formulier in dat u een paar vragen stelt, zoals hoeveel slaapkamers u heeft en hoe ze uw huis binnenkomen. Tidy schat automatisch de tijd in die nodig is om uw huis schoon te maken, en ze zullen u van tevoren laten weten of ze alles op orde kunnen krijgen. Tidy is beschikbaar in de meeste grote steden in de Verenigde Staten en zal ook Airbnbs bedienen. Dit bedrijf is ongelooflijk eenvoudig in te plannen en u kunt het allemaal doen via hun eenvoudige, gebruiksvriendelijke website of app.

Je kunt op elk moment annuleren. Als u op zoek bent naar een grondige reiniging voor een geweldige prijs, dan is MaidPro de service voor u. Het bedrijf heeft een checklist van 49 punten die de werknemers moeten doorlopen voordat ze uw huis verlaten. En alle gebruikte producten zijn bedoeld om milieuvriendelijk te zijn.

Kies tussen een eenmalige schoonmaakservice, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse service, en ze werken met uw budget om te bepalen wat ze kunnen doen. Als je bijvoorbeeld een klein budget hebt, maar je keuken en badkamers wilt schoonmaken, kunnen ze ervoor zorgen dat het werkt. De werknemers van MaidPro komen in groepen van één of twee en ze houden je niet aan een contract, dus je kunt dagen overslaan of annuleren wanneer je maar wilt. Als je niet tevreden bent met je ervaring, zal MaidPro je huis opnieuw schoonmaken als je het binnen 24 uur laat weten.

Prijzen variëren per locatie, maar ze hebben de neiging om kosten te bundelen. Als u extra wilt betalen, kunt u The Maids uw ramen en het interieur van uw oven en koelkast grondig laten reinigen. Andere diensten die mogelijk beschikbaar zijn, zijn tapijtreiniging en reiniging van buitenterras. Maid Brigade biedt regelmatige schoonmaakbeurten, eenmalige opruimsessies en diepe reinigingen.

Dieptereinigingen zijn tegen een meerprijs en omvatten het polijsten van zilver, het opruimen van tapijten onder het gebied, het schoonmaken van de muren en het afvegen van houtwerk en plinten. Krijg wat hulp bij uw klusjes in uw appartement met de beste schoonmaakdiensten in NYC De laatste tijd meer tijd in uw appartement doorbrengen? Geef het toe, het heeft waarschijnlijk betere dagen gekend. Niemand betaalt je meer om je klusjes te doen, dus je kunt volwassen zijn en je eigen schoonmaak doen of je wenden tot een van de beste schoonmaakdiensten in NYC. Soms heb je professionele hulp nodig, en deze schoonmaakdiensten komen je te hulp en pakken al je vuile was, vaat, afstoffen en meer aan.

Sommige van deze services kunnen u zelfs helpen uw kast op te ruimen en georganiseerd te worden. MyClean bracht de standaard schoonmaakservice naar de 21e eeuw. Nadat u uw service online heeft geboekt, stuurt MyClean een van hun verzekerde, gebonden professionele schoonmakers om elke centimeter van uw appartement te schrobben. Schoonmakers volgen een checklist van 50 punten, zodat u weet dat ze het menen.

. Biedt een verscheidenheid aan diensten naast het schoonmaken van het huis. Ze bieden ook een selectie speciale schoonmaakdiensten, waaronder het organiseren van kasten, het opruimen van de bouw, klusjesmanwerk, wassen, drogen en strijken van wasgoed, het schoonmaken van ramen en tapijten van klanten en nog veel meer. Lees meer over Clean Sweep schoonmaakbedrijf Inc.

Anago Cleaning Systems bedient zowat elke branche die u maar kunt bedenken. Ze hebben ervaring met het schoonmaken van scholen, kinderdagverblijven, commerciële kantoren, sportscholen en fitnesscentra, restaurants, erediensten, zorginstellingen, autodealers, hotels en meer. Bonus Building Care is een kleinere nationale schoonmaakster in vergelijking met anderen op de lijst, maar hun reputatie voor het leveren van geweldige schoonmaakdiensten zorgt ervoor dat ze opvallen. Als onderdeel van het routinematige schoonmaakprogramma voor kantoren desinfecteert Buildingstars „gemeenschappelijke aanraakgebieden” zoals deurgrepen, liftknoppen, automaten en waterkoelers.

Het biedt ook handdesinfecterende stations om virale transmissies te verminderen (aangezien, zoals de Buildingstars-website opmerkt, 15 procent van de mannen en 7 procent van de vrouwen hun handen niet wast). De uitgebreide schoonmaakservice van Buildingstars biedt nachtelijke schoonmaak, vloeronderhoud, ramen wassen en tapijtreiniging. CleanNet USA houdt ook toezicht op zijn franchisenemers door eigen kwaliteitscontrolesoftware te gebruiken waarmee bedrijven de onderhoudsnormen kunnen volgen. Indien nodig kan het bedrijf ingrijpen en remediërende training geven als een bepaalde franchise niet voldoet aan de CleanNet-normen.

Coverall richt zich op het schoonmaken van medische faciliteiten, met meer dan 14.000 zorgverleners. Dit maakt het een goede keuze voor dokterspraktijken, ziekenhuizen, tandheelkundige klinieken, dialysecentra en dierenartspraktijken. Coverall is echter ook actief in een breed scala aan andere industrieën, waaronder bedrijfskantoren, scholen, industriële, detailhandel en fitnesscentra. Het bedrijf maakt gebruik van ontsmettingsmiddelen van ziekenhuiskwaliteit, platte dweilen zonder dip, HEPA-stofzuigers en microvezelreinigingsdoeken.

JAN-PRO reinigers gebruiken ook microvezeldoeken met kleurcodering om kruisbesmetting van de ene reinigingszone naar de andere te voorkomen. Opgericht door een militaire veteraan, beschikt het bedrijf ook over een speciaal programma dat is ontworpen om het voor veteranen gemakkelijker te maken om een franchise te openen. JAN-PRO geeft al zijn franchisenemers ook vijf weken rigoureuze training in de procedures en protocollen van het bedrijf. JAN-PRO biedt ook een tevredenheidsgarantie.

Als een klant niet tevreden is met een schoonmaak, is de volgende standaard schoonmaakservice gratis. Jani-King is een van de grootste commerciële schoonmaakbedrijven die er zijn. Het bedrijf heeft 120 ondersteuningskantoren in 10 landen en onderhoudt een wereldwijd netwerk van 9.000 franchisenemers. Anago Cleaning Systems en Bonus Building Care zijn de twee beste commerciële schoonmaakdiensten.

Afhankelijk van uw locatie of unieke behoeften, kunt u ook JAN-PRO, ServiceMaster Clean of de andere topkeuzes op onze lijst overwegen. New York City is de thuisbasis van meer dan 18,8 miljoen mensen, met een groot aantal expats, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat er veel schoonmaakbedrijven zijn. Schoonmaakbedrijven in Manhattan bieden doorgaans diensten aan zoals het schoonmaken van huizen en huizen, schoonmaakservice, kantoorreiniging en grondige schoonmaakdiensten. De eerste op onze lijst is een schoonmaakbedrijf met meer dan dertig jaar professionele ervaring in schoonmaakdiensten.

Met professionele schoonmakers die beschikbaar zijn om tegemoet te komen aan klanten uit alle vijf de stadsdelen van New York City, namelijk Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island en de Bronx, zijn Great Green Cleaning and Maid services slechts een telefoontje verwijderd. Hoewel Maid First House Cleaning Service misschien niet zoveel diensten aanbiedt als het vorige schoonmaakbedrijf voor professionele diensten, lijken ze hun niche te kennen en deze redelijk goed te bezitten. Met diensten die voornamelijk dieptereiniging, kantoorreiniging, standaardschoonmaak en verhuisschoonmaak zijn, hebben inwoners van New York City Maid First een zeer lovenswaardige service waardig gevonden. Hun site is gemakkelijk te navigeren.

Het eerste dat u begroet, is een offertecalculator waarmee u vooraf de standaard schoonmaakprijzen kunt bepalen. Er zijn ook 15% kortingen voor tweewekelijkse schoonmaak, 10% voor maandelijkse schoonmaak en 20% voor wekelijkse schoonmaak. Genereuze kortingen zoals deze in combinatie met uitstekende schoonmaakdiensten hebben Maid First tot een waardige concurrent gemaakt op het gebied van professionele schoonmaakdiensten voor thuis. Planet Maids biedt schoonmaakdiensten aan in alle stadsdelen in NYC en belooft klanttevredenheid van 200% en biedt schoonmaakdiensten op dezelfde dag.

Als u niet tevreden bent met de schoonmaakservice, kunt u bellen en een schoonmaakster gratis laten sturen om dingen op te ruimen. Hoewel MDF niet in eerste instantie wordt vermeld, voert het schoonmaken van kantoren en commerciële schoonmaakdiensten uit. Alle schoonmakers zijn Engels sprekend en getraind door experts op het gebied van gastvrijheid in het kenmerkende A1-reinigingssysteem van MDF. MDF biedt ook terugkerende schoonmaakbeurten die wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse schoonmaakbeurten kunnen zijn met een korting tot 20%.

MDF kan ook helpen bij het schoonmaken van uw huisdier, wat u niet vaak ziet. Als je een huis of kantoor hebt dat moet worden schoongemaakt met een vlaag huisdier. De gegevens van MDF staan hieronder vermeld voor een afspraak. U kunt online boeken, maar met een minimum van 2 uur voordat u uw plaats moet schoonmaken.

Magical Maids, opgericht in 2000, heeft zeker de ervaring om te concurreren met andere spelers in de professionele schoonmaakdienstensector in New York City. Met een vergunning en verzekerd, met een scala aan bijpassende schoonmaakdiensten, kan Magical Maids Group uw leefruimte er weer gloednieuw uit laten zien. Maid Marines prijst zichzelf als de nummer 1 schoonmaakdienst in New York City. Als je in The New York Times, Bloomberg en CBS News bent geweest, heb je het volste recht om op te scheppen over je producten en diensten.

Maid Marines staat bekend om haar kortingen, waar we allemaal dol op zijn, nietwaar? Er zijn 30%, 25% en 15% kortingen voor wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse schoonmaakbeurten. Als dat je opwindt, ga dan naar de site en maak vandaag nog een afspraak. Wat Zen Home Cleaning Service onderscheidt van zijn concurrenten, is de focus op duurzaamheid en milieubewustzijn. Zen Home Cleaning Company maakt gebruik van 100% plantaardige reinigingsoplossingen.

Niet iedereen kan hier op bogen in de professionele schoonmaaknis. Met meer dan 40 jaar ervaring in het schoonmaken van grote en kleine huizen, is Merry Maids een bekende schoonmaakdienst voor thuis. Meer dan 500 Merry Maids-locaties bestrijken de Verenigde Staten en Canada, dus de kans is groot dat een lokaal kantoor niet ver van u verwijderd is. Een adviseur van het plaatselijke Merry Maids-kantoor ontwikkelt een schoonmaakplan op maat voor uw huis en geeft een schatting.

Het bedrijf zorgt ervoor dat alle schoonmaakprofessionals een achtergrondonderzoek hebben ondergaan en verzekerd en gebonden zijn. Je zou kunnen denken dat alles op maat betekent dat je meer moet betalen, maar in dit geval is het aangepaste schoonmaakplan van MaidPro ontworpen met het oog op besparingen. Bespaar tijd en geld wanneer u een schoonmaakroutine instelt die zich richt op gebieden met veel verkeer en de ruimtes overslaat die u niet vaak gebruikt of zelf aankan. Als de kosten een probleem zijn, zult u het ook waarderen dat MaidPro onmiddellijke, telefonische schattingen biedt.

Hoewel veel schoonmaakdiensten een bezoek aan huis vereisen om u een schatting te geven, kunt u snel en gemakkelijk de bottom line bereiken met MaidPro. Als het gaat om het schoonmaken van grote huizen, is The Maids een goede keuze. Met een standaardaanpak, waaronder het in bedrijf stellen van vier huisreinigers voor elke klus, heeft deze schoonmaakdienst de middelen om grote klussen snel en efficiënt aan te pakken. Drie schoonmakers werken met de expertise en leiding van een teamleider, die verantwoordelijk is voor het kennen van de bijzonderheden van uw huis en zorgt voor een consistente, grondige ervaring elke keer dat The Maids uw huis bezoeken.

Het is waar dat de meeste professionele schoonmaakbedrijven kosten in rekening brengen per baan en niet per uur, dus de uitbetaling in de efficiëntie van The Maids gaat niet per se over bespaarde dollars. Wat u zult waarderen aan de aanpak van dit bedrijf, is een snellere schoonmaaktijd. Het is vermeldenswaard dat The Maids beschikbaar is voor terugkerende schoonmaakdiensten, maar ook kan worden gecontracteerd voor eenmalige schoonmaaksessies. Als je een feest of evenement organiseert en vooraf een grondige schoonmaak nodig hebt, is The Maids goed uitgerust voor de taak.

U kunt zelfs een schoonmaakservice op dezelfde dag regelen, afhankelijk van de lokale beschikbaarheid. Het bedrijf gebruikt met name een geëlektrolyseerde waterreiniger en ontsmettingsmiddel dat geurloos, residuvrij en veilig is voor mensen en huisdieren. Bovendien maakt Maid Brigade gebruik van viertraps filterstofzuigers met HEPA-filters om allergenen, mijten, huidschilfers en meer effectiever op te vangen en op te vangen. Professionals in de huisreiniging gebruiken ook kleurgecodeerde microvezelreinigingsdoeken voor specifieke reinigingsdoeleinden om kruisbesmetting te verminderen.

Naast het standaard reinigingsprotocol bieden sommige Maid Brigade-locaties ook PureMist-desinfectiediensten aan. Dit speciale proces maakt gebruik van een elektrostatische nevel om bacteriën, virussen en ziektekiemen te verwijderen op zelfs moeilijk te reinigen oppervlakken. Merry Maids is een algemeen aanbevolen schoonmaakservice voor thuis vanwege de betrouwbare resultaten en de verscheidenheid aan beschikbare diensten. Betere tarieven en promoties kunnen echter verband houden met servicecontracten, dus als u geen fan bent van toewijding, kunnen er andere schoonmaakbedrijven zijn die beter bij elkaar passen.

Tidy geeft u bijvoorbeeld volledige controle over het plannen van uw huisschoonmaak en stelt u in staat prioriteit te geven aan de takenlijst van uw schoonmaker. Het bedrijf biedt klanten ook de mogelijkheid om een Steamatic-bemanning ter plaatse te brengen of beschadigde items naar een Steamatic-locatie te verzenden om te reinigen. Klanten kunnen ook Gomillionaire Cleaning boeken voor hun verhuizing of verhuizing en schoonmaakbehoeften na de bouw. ServiceMaster Clean is een van de grootste commerciële schoonmaakdiensten van het land, met meer dan 8.000 bedrijfseigendom en franchiselocaties.

Four Star General Cleaning Service is een schoonmaakbedrijf dat zich richt op klanten in New York City en de omliggende gebieden. Met verzekerde, gebonden, Engelssprekende schoonmaakspecialisten bedient dit bedrijf hun klanten in de hele stad tegen betaalbare tarieven. Het biedt ook schoonmaakdiensten, wat handig kan zijn voor een bedrijf dat één bedrijf wil inhuren om zowel commerciële schoonmaak- als schoonmaaktaken uit te voeren. Het team biedt schoonmaakdiensten tegen een redelijke prijs die is afgestemd op de specifieke behoeften van de klant en biedt grondige reinigingsdiensten voor apparaten zoals ovens, binnenramen en plinten.

Schoonmaaktarieven zijn beschikbaar als vaste kosten per huis of per uur voor een aanpasbare schoonmaakafspraak van ten minste twee uur. Allied Cleaning Services, een schoonmaakbedrijf in New York, kan bedrijfseigenaren uit de stad en haar buitenwijken helpen die op zoek zijn naar een uitgebreide bewaardienstoptie. Majik Cleaning Service is een team van commerciële schoonmaakprofessionals die klanten bedienen in New York City en nabijgelegen locaties. Dit schoonmaakbedrijf maakt ook gebruik van milieuvriendelijke en niet-giftige producten met HEPA-stofzuigers, terwijl het gebonden, verzekerd, betaalbaar en betrouwbaar is.

Ondanks dat The Cleaning Authority zoveel aandacht besteedt aan specifieke gebieden, ziet The Cleaning Authority de meer standaard onderdelen van een schoonmaakroutine voor het huis niet over het hoofd. .