Welke schoonmaakservice is het beste?

Kies gewoon de datum en tijd voor uw eerste schoonmaak, en vul een formulier in dat u een paar vragen stelt, zoals hoeveel slaapkamers u heeft en hoe ze uw huis binnenkomen. Tidy schat automatisch de tijd in die nodig is om uw huis schoon te maken, en ze zullen u van tevoren laten weten of ze alles op orde kunnen krijgen. Tidy is beschikbaar in de meeste grote steden in de Verenigde Staten en zal ook Airbnbs bedienen. Dit bedrijf is ongelooflijk eenvoudig in te plannen en u kunt het allemaal doen via hun eenvoudige, gebruiksvriendelijke website of app.

Je kunt op elk moment annuleren. Als u op zoek bent naar een grondige reiniging voor een geweldige prijs, dan is MaidPro de service voor u. Het bedrijf heeft een checklist van 49 punten die de werknemers moeten doorlopen voordat ze uw huis verlaten. En alle gebruikte producten zijn bedoeld om milieuvriendelijk te zijn.

Kies tussen een eenmalige schoonmaakservice, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse service, en ze werken met uw budget om te bepalen wat ze kunnen doen. Als je bijvoorbeeld een klein budget hebt, maar je keuken en badkamers wilt schoonmaken, kunnen ze ervoor zorgen dat het werkt. De werknemers van MaidPro komen in groepen van één of twee en ze houden je niet aan een contract, dus je kunt dagen overslaan of annuleren wanneer je maar wilt. Als je niet tevreden bent met je ervaring, zal MaidPro je huis opnieuw schoonmaken als je het binnen 24 uur laat weten.

Prijzen variëren per locatie, maar ze hebben de neiging om kosten te bundelen. Als u extra wilt betalen, kunt u The Maids uw ramen en het interieur van uw oven en koelkast grondig laten reinigen. Andere diensten die mogelijk beschikbaar zijn, zijn tapijtreiniging en reiniging van buitenterras. Maid Brigade biedt regelmatige schoonmaakbeurten, eenmalige opruimsessies en diepe reinigingen.

Dieptereinigingen zijn tegen een meerprijs en omvatten het polijsten van zilver, het opruimen van tapijten onder het gebied, het schoonmaken van de muren en het afvegen van houtwerk en plinten. Anago Cleaning Systems bedient zowat elke branche die u maar kunt bedenken. Ze hebben ervaring met het schoonmaken van scholen, kinderdagverblijven, commerciële kantoren, sportscholen en fitnesscentra, restaurants, erediensten, zorginstellingen, autodealers, hotels en meer. Bonus Building Care is een kleinere nationale schoonmaakster in vergelijking met anderen op de lijst, maar hun reputatie voor het leveren van geweldige schoonmaakdiensten zorgt ervoor dat ze opvallen.

Als onderdeel van het routinematige schoonmaakprogramma voor kantoren desinfecteert Buildingstars „gemeenschappelijke aanraakgebieden” zoals deurgrepen, liftknoppen, automaten en waterkoelers. Het biedt ook handdesinfecterende stations om virale transmissies te verminderen (aangezien, zoals de Buildingstars-website opmerkt, 15 procent van de mannen en 7 procent van de vrouwen hun handen niet wast). De uitgebreide schoonmaakservice van Buildingstars biedt nachtelijke schoonmaak, vloeronderhoud, ramen wassen en tapijtreiniging. CleanNet USA houdt ook toezicht op zijn franchisenemers door eigen kwaliteitscontrolesoftware te gebruiken waarmee bedrijven de onderhoudsnormen kunnen volgen.

Indien nodig kan het bedrijf ingrijpen en remediërende training geven als een bepaalde franchise niet voldoet aan de CleanNet-normen. Coverall richt zich op het schoonmaken van medische faciliteiten, met meer dan 14.000 zorgverleners. Dit maakt het een goede keuze voor dokterspraktijken, ziekenhuizen, tandheelkundige klinieken, dialysecentra en dierenartspraktijken. Coverall is echter ook actief in een breed scala aan andere industrieën, waaronder bedrijfskantoren, scholen, industriële, detailhandel en fitnesscentra.

Het bedrijf maakt gebruik van ontsmettingsmiddelen van ziekenhuiskwaliteit, platte dweilen zonder dip, HEPA-stofzuigers en microvezelreinigingsdoeken. JAN-PRO reinigers gebruiken ook microvezeldoeken met kleurcodering om kruisbesmetting van de ene reinigingszone naar de andere te voorkomen. Opgericht door een militaire veteraan, beschikt het bedrijf ook over een speciaal programma dat is ontworpen om het voor veteranen gemakkelijker te maken om een franchise te openen. JAN-PRO geeft al zijn franchisenemers ook vijf weken rigoureuze training in de procedures en protocollen van het bedrijf.

JAN-PRO biedt ook een tevredenheidsgarantie. Als een klant niet tevreden is met een schoonmaak, is de volgende standaard schoonmaakservice gratis. Jani-King is een van de grootste commerciële schoonmaakbedrijven die er zijn. Het bedrijf heeft 120 ondersteuningskantoren in 10 landen en onderhoudt een wereldwijd netwerk van 9.000 franchisenemers.

Anago Cleaning Systems en Bonus Building Care zijn de twee beste commerciële schoonmaakdiensten. Afhankelijk van uw locatie of unieke behoeften, kunt u ook JAN-PRO, ServiceMaster Clean of de andere topkeuzes op onze lijst overwegen. Eden wordt ondersteund door enkele van de beste institutionele en angel-investeerders in Silicon Valley, waaronder Y Combinator, SV Angel, Redpoint Ventures, Bessemer Venture Partners, Canvas Ventures, Index Ventures, Comcast Ventures, ENIAC, Maven Ventures, Slow Ventures en nog veel meer. Maid Sailors is een veelgevraagd schoonmaakbedrijf in New York City.

Het komt duidelijk door hun grondige huishouding en hun budgetvriendelijke pakketten. Een vluchtige zoekopdracht op een zoekmachine is voldoende om te vertellen dat hun vorige klanten onder de indruk zijn van het uitputtende werk dat de schoonmaakprofessionals van het bedrijf hebben gedaan. En dat wordt verwacht omdat deze mensen gecertificeerd zijn en een intensieve training hebben gevolgd. Als zodanig beschikken ze over de nodige vaardigheden en kennis om de beste schoonmaakdiensten te bieden die ze kunnen bieden.

Vind je het moeilijk om je aan het schoonmaakschema van je huis te houden vanwege drukke dagen op het werk? Maakt u zich geen zorgen, want Green Elite Cleaning Services is altijd beschikbaar om het werk voor u te doen. Het bedrijf is een van de meest betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve aanbieders van schoonmaakdiensten waar u op kunt rekenen in New York. Ze garanderen dat uw huis vonkschoon wordt van vloer tot plafond. Maid Share is een volledig natuurlijk schoonmaakbedrijf dat trots is op hun uitgesproken unieke benadering van het combineren van groene reinigingstechnologie en aromatherapie om u een schone kamer te geven die u nooit zult vergeten.

Neem vandaag nog contact met hen op voor een 100% niet-giftige en milieuvriendelijke schoonmaakservice. U kunt er zeker van zijn dat hun diensten en producten veilig zijn voor het hele gezin. De professionaliteit en aandacht voor detail van Little Elves in New York hebben hen de erkenning opgeleverd als een van de 5.000 snelst groeiende particuliere bedrijven in Amerika door Inc. Magazine drie jaar op rij en erkend als „Best House Cleaner” door New York Magazine.

Voor uw gemoedsrust huren ze alleen juridische, deskundige en toegewijde schoonmaakprofessionals in die een uitgebreide, voortdurende training hebben gevolgd. Cleaning Exec is een sterk aanbevolen schoonmaakbedrijf in New York City. De klanten zijn altijd 100% tevreden met hun grondige reiniging door volledig gescreende reinigingsmiddelen. Dat komt omdat het bedrijf een intensieve praktijkopleiding volgt voordat ze naar het veld worden gestuurd.

Als zodanig kunt u alleen een uitstekende schoonmaak verwachten van al het personeel dat door uw deuren loopt. Wat Maid Marines aantrekkelijk maakt voor klanten, is hun 55-punts schoonmaakchecklist. De schoonmakers die bij u aankomen, volgen dit tot op de letter op om ervoor te zorgen dat elke basis bedekt is. Bovendien kunt u aanvullende diensten aanvragen, zoals wasgoed en schoonmaken in uw oven en koelkast.

Op deze manier kunt u een brandschoon huis hebben van boven naar beneden en zelfs binnenin uw apparaten, kasten en kasten. MyClean biedt vermoeiende schoonmaakdiensten voor huizen en kantoren. Ze volgen een 50-punts reinigingschecklist die kan variëren afhankelijk van het schoonmaakpakket dat u hebt gekozen. Als u kiest voor een grondige reiniging, wordt uw huis getrakteerd op een ultra-uitgebreid schrobben, afvegen en afstoffen.

Als dat nog niet genoeg is, kunt u ook enkele extra diensten toevoegen aan uw boekingsaanvraag. Maar welk pakket u ook kiest, u kunt altijd uitkijken naar een transparante prijsstelling. U kunt zelfs profiteren van kortingen als u kiest voor een flexi-schema of als u tijdens de daluren boekt. Met meer dan 40 jaar ervaring in het schoonmaken van grote en kleine huizen, is Merry Maids een bekende schoonmaakdienst voor thuis.

Meer dan 500 Merry Maids-locaties bestrijken de Verenigde Staten en Canada, dus de kans is groot dat een lokaal kantoor niet ver van u verwijderd is. Een adviseur van het plaatselijke Merry Maids-kantoor ontwikkelt een schoonmaakplan op maat voor uw huis en geeft een schatting. Het bedrijf zorgt ervoor dat alle schoonmaakprofessionals een achtergrondonderzoek hebben ondergaan en verzekerd en gebonden zijn. Je zou kunnen denken dat alles op maat betekent dat je meer moet betalen, maar in dit geval is het aangepaste schoonmaakplan van MaidPro ontworpen met het oog op besparingen.

Bespaar tijd en geld wanneer u een schoonmaakroutine instelt die zich richt op gebieden met veel verkeer en de ruimtes overslaat die u niet vaak gebruikt of zelf aankan. Als de kosten een probleem zijn, zult u het ook waarderen dat MaidPro onmiddellijke, telefonische schattingen biedt. Hoewel veel schoonmaakdiensten een bezoek aan huis vereisen om u een schatting te geven, kunt u snel en gemakkelijk de bottom line bereiken met MaidPro. Als het gaat om het schoonmaken van grote huizen, is The Maids een goede keuze.

Met een standaardaanpak, waaronder het in bedrijf stellen van vier huisreinigers voor elke klus, heeft deze schoonmaakdienst de middelen om grote klussen snel en efficiënt aan te pakken. Drie schoonmakers werken met de expertise en leiding van een teamleider, die verantwoordelijk is voor het kennen van de bijzonderheden van uw huis en zorgt voor een consistente, grondige ervaring elke keer dat The Maids uw huis bezoeken. Het is waar dat de meeste professionele schoonmaakbedrijven kosten in rekening brengen per baan en niet per uur, dus de uitbetaling in de efficiëntie van The Maids gaat niet per se over bespaarde dollars. Wat u zult waarderen aan de aanpak van dit bedrijf, is een snellere schoonmaaktijd.

Het is vermeldenswaard dat The Maids beschikbaar is voor terugkerende schoonmaakdiensten, maar ook kan worden gecontracteerd voor eenmalige schoonmaaksessies. Als je een feest of evenement organiseert en vooraf een grondige schoonmaak nodig hebt, is The Maids goed uitgerust voor de taak. U kunt zelfs een schoonmaakservice op dezelfde dag regelen, afhankelijk van de lokale beschikbaarheid. Merry Maids is een algemeen aanbevolen schoonmaakservice voor thuis vanwege de betrouwbare resultaten en de verscheidenheid aan beschikbare diensten.

Betere tarieven en promoties kunnen echter verband houden met servicecontracten, dus als u geen fan bent van toewijding, kunnen er andere schoonmaakbedrijven zijn die beter bij elkaar passen. Tidy geeft u bijvoorbeeld volledige controle over het plannen van uw huisschoonmaak en stelt u in staat prioriteit te geven aan de takenlijst van uw schoonmaker. Ongeacht de reden, Molly Maid is een van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven en is ook trots op zijn contractvrije servicemodel. Wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht van deze flexibele schoonmaakservice voor huizen, is het feit dat u uw schoonmaak kunt aanpassen door de kamers of ruimtes te selecteren waarop u de schoonmaker zich wilt concentreren.

Genius Organizing is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Brooklyn dat meerdere gebieden bedient, waaronder Manhattan, Queens en Long Island. Deze extra taken omvatten het diep schrobben en ontsmetten van tegels en voegen, het schoonmaken van binnen en achter apparaten, het schrobben van plinten en muren, het grondig reinigen van tapijten en meubels, en het afvegen van alle armaturen. Voor thuis- of residentiële reiniging omvat standaardreiniging het vegen, dweilen en reinigen van vloeren, oppervlakken en armaturen in elke kamer. Naast het focussen op tapijten, kunt u USA Clean Master ook inhuren om regelmatig wekelijkse of tweemaandelijkse schoonmaakbeurten te doen.

Daarnaast leggen ze ook schone lakens op bedden, schone koelkast en magnetron (binnen en buiten), wasmachine (machine of met de hand) en het opbergen van afwas. Dat komt omdat ze een versleten 55-punts checklist hebben die elk schoonmaakpersoneel volgt, ongeacht de grootte van de te reinigen ruimte. Basisreiniging omvat ook het reinigen en desinfecteren van badkamers en de keuken, het opmaken van bedden en het afvegen van de buitenkant van apparaten en ramen. De experts gebruiken huisdiervriendelijke schoonmaakbenodigdheden en hebben ervaring met het schoonmaken van verschillende ruimtes, waaronder studio-appartementen, flatgebouwen, grote gezinswoningen, kantoorgebouwen en commerciële faciliteiten.

Dit betekent dat u kunt kiezen tussen dieptereiniging en basisreiniging, of u kunt kiezen voor andere eenmalige schoonmaakdiensten, zoals schoonmaken voor en na de huur, vuilreiniging en organiseren. Maar ondanks dat het een topschoonmaakbedrijf is in een bruisende stad, stopt Maid Sailors niet met verbeteren. Het bedrijf biedt standaard- en diepreinigingsdiensten om keukens, badkamers of hele woningen op te ruimen. .