Wat is het meest succesvolle schoonmaakbedrijf?

Anago Cleaning Systems bedient zowat elke branche die u maar kunt bedenken. Ze hebben ervaring met het schoonmaken van scholen, kinderdagverblijven, commerciële kantoren, sportscholen en fitnesscentra, restaurants, erediensten, zorginstellingen, autodealers, hotels en meer. Bonus Building Care is een kleinere nationale schoonmaakster in vergelijking met anderen op de lijst, maar hun reputatie voor het leveren van geweldige schoonmaakdiensten zorgt ervoor dat ze opvallen. Als onderdeel van het routinematige schoonmaakprogramma voor kantoren desinfecteert Buildingstars „gemeenschappelijke aanraakgebieden” zoals deurgrepen, liftknoppen, automaten en waterkoelers.

Het biedt ook handdesinfecterende stations om virale transmissies te verminderen (aangezien, zoals de Buildingstars-website opmerkt, 15 procent van de mannen en 7 procent van de vrouwen hun handen niet wast). De uitgebreide schoonmaakservice van Buildingstars biedt nachtelijke schoonmaak, vloeronderhoud, ramen wassen en tapijtreiniging. CleanNet USA houdt ook toezicht op zijn franchisenemers door eigen kwaliteitscontrolesoftware te gebruiken waarmee bedrijven de onderhoudsnormen kunnen volgen. Indien nodig kan het bedrijf ingrijpen en remediërende training geven als een bepaalde franchise niet voldoet aan de CleanNet-normen.

Coverall richt zich op het schoonmaken van medische faciliteiten, met meer dan 14.000 zorgverleners. Dit maakt het een goede keuze voor dokterspraktijken, ziekenhuizen, tandheelkundige klinieken, dialysecentra en dierenartspraktijken. Coverall is echter ook actief in een breed scala aan andere industrieën, waaronder bedrijfskantoren, scholen, industriële, detailhandel en fitnesscentra. Het bedrijf maakt gebruik van ontsmettingsmiddelen van ziekenhuiskwaliteit, platte dweilen zonder dip, HEPA-stofzuigers en microvezelreinigingsdoeken.

JAN-PRO reinigers gebruiken ook microvezeldoeken met kleurcodering om kruisbesmetting van de ene reinigingszone naar de andere te voorkomen. Opgericht door een militaire veteraan, beschikt het bedrijf ook over een speciaal programma dat is ontworpen om het voor veteranen gemakkelijker te maken om een franchise te openen. JAN-PRO geeft al zijn franchisenemers ook vijf weken rigoureuze training in de procedures en protocollen van het bedrijf. JAN-PRO biedt ook een tevredenheidsgarantie.

Als een klant niet tevreden is met een schoonmaak, is de volgende standaard schoonmaakservice gratis. Jani-King is een van de grootste commerciële schoonmaakbedrijven die er zijn. Het bedrijf heeft 120 ondersteuningskantoren in 10 landen en onderhoudt een wereldwijd netwerk van 9.000 franchisenemers. Anago Cleaning Systems en Bonus Building Care zijn de twee beste commerciële schoonmaakdiensten.

Afhankelijk van uw locatie of unieke behoeften, kunt u ook JAN-PRO, ServiceMaster Clean of de andere topkeuzes op onze lijst overwegen. ServiceMaster by Reid is een franchise-locatie voor tapijtreiniging in Mississippi. Eigenaar Scott Reid was actief sinds 1989 en merkte de afgelopen jaren enkele belangrijke veranderingen in de markt op. Het is gewoon sneller en gemakkelijker voor de klant, wat ons helpt het aantal boekingen te verhogen, en het blijkt ook de inkomsten per taak.

Steamatic verschilt een beetje van de andere commerciële schoonmaakdiensten op de lijst doordat het naast commerciële schoonmaak ook noodhersteldiensten biedt. Als een van de meest winstgevende commerciële schoonmaakbedrijven in de Verenigde Staten is AS Total Cleaning tijdens de COVID-19-pandemie een van de toonaangevende professionele desinfectieleveranciers in Florida geweest. ServiceMaster Clean heeft veel tijd en moeite gestoken in het ontwikkelen van zijn reinigingsnormen op basis van richtlijnen voor gezondheidszorgsystemen van OSHA, CDC, AORN, HIPAA, EPA en andere regelgevende organisaties. Als u een druk schoonmaakbedrijf bent met veel klanten bij elkaar in de buurt, kunnen zowel u als de werknemers profiteren van een prestatievergoeding.

Buildingstars International verschilt van andere bedrijven op deze lijst die de neiging hebben om elk type commercieel bedrijf schoon te maken. Bonus Building Care is niet alleen een van de grootste schoonmaakbedrijven in de Verenigde Staten, maar is ook gerangschikt als een van de beste franchises van het land, aangezien franchise-eigenaren training, verzekeringen, financiering, administratieve assistentie en uitbreidingsmogelijkheden krijgen aangeboden. Of u nu een schoonmaakbedrijf start of het bedrijf dat u al runt wilt uitbreiden, inspiratie putten uit succesvolle verhalen over schoonmaakbedrijven kan een grote hulp zijn. Tussen schoonmaakfranchises, kleine bedrijven en schoonmaakreuzen voor bedrijven genereert de industrie aanzienlijke inkomsten en groeit deze in een ongekend tempo.

Hoewel veel schoonmaakbedrijven eenmanszaken zijn, vinden eigenaren vaak dat het om praktische en op winst gebaseerde redenen helpt om werknemers in schoonmaakteams te laten werken. Hoewel Vanguard een aantal prijzen heeft verdiend voor zijn franchisemogelijkheden, vermeldt de site geen reinigings- of milieuvriendelijke reinigingscertificeringen. Tegenwoordig is het bedrijf een van de grootste schoonmaakbedrijven van het land en levert het commerciële schoonmaakdiensten binnenshuis in meer dan 25 staten. De schoonmaakfranchise bedient meer dan 50.000 klanten en is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende commerciële faciliteiten, waaronder scholen, fitnesscentra, industriële ruimtes, medische voorzieningen, kantoren en winkellocaties.

Het in Texas gevestigde facilitaire zorgbedrijf biedt een verscheidenheid aan schoonmaakdiensten en mechanische diensten via zowel hun team van schoonmaakprofessionals als een netwerk van lokale en nationale bedrijven die gespecialiseerd zijn in verschillende beroepen. Gelukkig hebben de meeste nationale schoonmaakbedrijven tientallen jaren ervaring op zak, dus dit zou geen probleem moeten zijn. Maar in werkelijkheid zijn schoonmaakbedrijven en bedrijven die residentiële en commerciële schoonmaakdiensten verlenen enkele van de meest winstgevende bedrijven van het land. .