Kunnen schoonmaakbedrijven nog steeds actief zijn?

De staatsnormen in dit richtsnoer zijn van toepassing op alle activiteiten op het gebied van verhuur, reparatie en schoonmaakdiensten in de detailhandel - zowel essentieel als niet-essentieel - die tijdens de COVID-19-noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid in werking zijn totdat ze door de staat worden ingetrokken of gewijzigd. Het virus dat COVID-19 veroorzaakt, kan op oppervlakken terechtkomen. Het is mogelijk dat mensen besmet raken als ze die oppervlakken aanraken en vervolgens hun neus, mond of ogen aanraken. In de meeste situaties is het risico op infectie door aanraking van een oppervlak laag.

De meest betrouwbare manier om infectie van oppervlakken te voorkomen, is door regelmatig handen te wassen met water en zeep of handdesinfecterend middel op alcoholbasis te gebruiken. Het reinigen en desinfecteren van oppervlakken kan ook het risico op infectie verminderen. Een commercieel schoonmaakbedrijf behandelt ruimtes zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, winkelpuien en andere grote ruimtes waar bedrijven actief zijn. Deze service biedt in feite conciërges aan grote bedrijven die alles schoon en op orde moeten houden, zodat mensen zich gemakkelijk door de ruimtes kunnen verplaatsen.

Slecht nieuws vandaag, aangezien de lockdown in Melbourne opnieuw is verlengd. Er zijn nog geen data opgegeven, behalve het feit dat we niet zoals gepland op vrijdag 3 september openen. We wachten later deze week op meer informatie en zorgen ervoor dat we updates plaatsen en e-mails sturen naar al onze klanten zodra we weten wat er gebeurt. Screeningmedewerkers helpen er niet alleen voor te zorgen dat uw schoonmaakbedrijf betrouwbare personen inhuurt, maar veel commerciële en industriële faciliteiten werken liever alleen met leveranciers die nationale antecedentenonderzoeken uitvoeren bij elk van hun werknemers.

Maar het is van vitaal belang dat commerciële en industriële schoonmaakbedrijven niet alleen investeren in betere wervingspraktijken, maar ook meer adequate training bieden. Sommige grote commerciële klanten vereisen dat uw schoonmaakbedrijf een verzekering heeft voordat ze u een contract ondertekenen, maar als u dekking heeft, laat klanten ook zien dat u een serieus en betrouwbaar bedrijf runt. Het is de verantwoordelijkheid van het schoonmaakpersoneel om ervoor te zorgen dat gemorste vloeistoffen correct worden opgeruimd en dat bewegwijzering wordt geplaatst in gebieden die nog nat zijn. Om deze reden willen veel bedrijven het aantal leveranciers dat ze gebruiken consolideren, inclusief leveranciers die ze gebruiken voor commerciële schoonmaakdiensten.

De commerciële en industriële reinigingsindustrie zien ook een toenemende drang naar groene reinigingsproducten en duurzamere processen. Bedrijven die technologie gebruiken om delen van het commerciële reinigingsproces te automatiseren, verbeteren niet alleen de efficiëntie en helpen de arbeidskosten te verlagen, maar ze kunnen ook de consistentie verbeteren, wat leidt tot een betere ervaring voor commerciële en industriële faciliteiten. Als de ruimte een gebied met veel verkeer is, of als bepaalde voorwaarden (hierboven vermeld) van toepassing zijn, kunt u ervoor kiezen om naast het schoonmaken vaker schoon te maken of te desinfecteren. Begin met goede vrienden of familie, je zou een gratis huisschoonmaak kunnen aanbieden in ruil voor openhartige feedback en schoonmaakbenodigdheden.

Als het gaat om commerciële en industriële schoonmaakdiensten, gaat duurzaamheid over meer dan alleen het verkleinen van de ecologische voetafdruk van het schoonmaakbedrijf. Met IoT-compatibele commerciële reinigingstechnologie kunnen schoonmaakbedrijven realtime updates krijgen over de status, het gebruik en de locatie van de apparatuur. Door meer geschikte werknemers aan te nemen en manieren te vinden om deze werknemers tevreden te houden, kunnen commerciële en industriële schoonmaakbedrijven de omzet tegengaan en stoppen met het verspillen van geld aan het aannemen en trainen van de verkeerde mensen voor de baan. Groenere schoonmaakproducten helpen ook ziekten en verwondingen bij schoonmaakpersoneel te verminderen, terwijl de compensatiekosten van werknemers worden verlaagd.

Maar naarmate die bestellingen gestaag zijn opgeheven, worden huishoudelijke schoonmaakbedrijven nog steeds geconfronteerd met een zware strijd om bestaande klanten te behouden en nieuwe aan te trekken. Met uitzondering van enkele gespecialiseerde reinigingschemicaliën en -apparatuur, zullen de meeste schoonmaakklussen dezelfde producten met zich meebrengen als uw eigen huishoudelijke taken. Uiteindelijk vormt robotreinigingsapparatuur een aanvulling op het werk van schoonmaakprofessionals, waardoor ze slimmer kunnen werken, niet moeilijker om consistente, kwaliteitsvolle service te bieden. .