Hoeveel moet ik in rekening brengen om een huis van 3000 m² schoon te maken?

Zelfs als u uw huis regelmatig laat schoonmaken, kunnen er momenten zijn dat een grondige reiniging nodig is. Als u, uw familie of uw gasten vaak allergiesymptomen ervaren, kan dit een teken zijn dat u een grondige reiniging nodig heeft. Stof en vuil liggen vaak op de loer in scheuren en spleten die allergieën kunnen veroorzaken. Als u of uw gezin last heeft van traditionele reinigingschemicaliën, kunt u soms een groene reiniging aanvragen waarbij de schoonmakers groene, minder giftige en gezondere reinigingsmiddelen gebruiken die vaak van natuurlijke producten zijn gemaakt.

Hoewel traditionele reinigingsmiddelen zijn ontworpen om snel door vuil en vuil te snijden, kunnen personen die gevoelig zijn voor chemicaliën er last van hebben, met irritaties aan de ogen en longen. Groene reinigingsmiddelen zijn meestal minder hard en kunnen een goed alternatief zijn. Deze producten kunnen standaard worden geleverd bij sommige bedrijven, vooral nichebedrijven die reclame maken voor volledig natuurlijke reinigingsproducten. Houd er rekening mee dat bedrijven geen reclame kunnen maken voor groene producten als ze deze niet gebruiken.

Als marketingmateriaal beweert dat de producten niet giftig zijn, maar niet aan de regelgeving voldoen, overtreedt het bedrijf de FTC. De FTC biedt gratis handleidingen voor consumenten die geïnteresseerd zijn in het gebruik van groene schoonmaakproducten en zijn hier te vinden. Algemene huisreiniging is een service die uw huis op een niveau van netheid houdt. Afhankelijk van of u het zelf doet of iemand inhuurt, kan de algemene schoonmaak dagelijks of wekelijks worden gedaan en bedekt de meeste oppervlakken in het huis.

Diepe reiniging is anders, gaat achter het diepe vuil en vuil in huis aan en wordt meestal eens in de zes maanden tot één keer per jaar gedaan. Beide beslaan doorgaans elke kamer van het huis, maar het reinigingsniveau varieert. Dieptereiniging wordt meestal ook aanbevolen bij het begin van een huishoudservicecontract. Na de grondige schoonmaak richt een wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdienst zich meer op het onderhoud van de woning.

Diepe reiniging omvat het verplaatsen van meubels die maandenlang op hun plaats kunnen blijven zitten en gericht zijn op de binnenkant van apparaten die mogelijk zijn verwaarloosd. Plinten en wanden zijn gebieden die meestal moeten worden gericht tijdens de grondige reiniging. Omdat dieptereiniging diepgaander en arbeidsintensiever is, is het ook duurder. Hier is een nadere blik op de prijzen voor reguliere versus diepe reiniging.

Dit geeft u de kans om het reinigingsproces aan de eigenaar uit te leggen en de indeling van het huis te bekijken om te bepalen hoe lang het duurt om het schoon te maken. In dit type contract pakken de huishoudsters naast de algemene schoonmaaktaken wekelijks een of meer dieptereinigingsklussen aan. Naast een grondige reiniging omvat verhuisreiniging enkele diensten, zoals het schoonmaken van keukenapparatuur, keukenkasten en het polijsten van vloeren. Een schoonmaakdienst brengt meestal kosten in rekening op basis van het aantal mensen dat ze naar uw huis moeten sturen om schoon te maken.

Diepe reiniging omvat het reinigen van een voordeur, onder meubels, haarden voor open haarden, het wassen van gordijnen, stofzuigen van bekleding en het afstoffen van plafondventilatoren en verlichtingsarmaturen. Diepe reinigingen worden één of twee keer per jaar uitgevoerd of voordat u begint met regelmatige, wekelijkse professionele reinigingen. Uw schoonmaakbenodigdheden zijn een verwachte uitgave wanneer u een schoonmaakbedrijf runt, en u moet er zeker van zijn dat u een passend bedrag in rekening brengt voor uw benodigdheden. Sommige huishoudsters, schoonmaakdiensten en huisreinigers bieden dit aan als add-on, maar het is meestal het beste om een lokaal tapijtreinigingsbedrijf in te huren dat gespecialiseerd is in het stomen en wassen van vloeren en gordijnen.

Bedrijven rekenen doorgaans per uur of geven een totale offerte op basis van het aantal kamers dat ze in uw huis moeten schoonmaken. De meeste schoonmaakpersonen of -bedrijven brengen echter geen kosten in rekening per vierkante meter, maar per uur, het aantal benodigde werknemers en het aantal slaapkamers en badkamers. Maid Brigade is een Green Clean gecertificeerde schoonmaakservice, wat betekent dat ze milieuvriendelijke producten en benodigdheden aanbieden. Ze reinigen plafondventilatoren en lichte kenmerken, diepschone tegels en voegmortel en shampootapijten, naast andere veelgevraagde taken.

Diepe reiniging omvat het verwijderen van alle boeken uit planken voor diep afstoffen, het reinigen van verlichtingsarmaturen, vloeren en het polijsten van hout. Vergelijkbaar met een grondige reiniging in veel opzichten, bedekt dit soort schoonmaak het hele pand, inclusief de plekken die meestal bedekt kunnen zijn met meubels of apparaten. Extra diensten zoals wassen en vouwen van wasgoed, het schoonmaken van de ramen of het schoonmaken van de koelkast dragen bij aan uw uiteindelijke kosten. .