Welk tapijtreinigingsbedrijf is het beste?

Het is belangrijk om te weten welk type reinigingsvloeistoffen het bedrijf gebruikt voor het reinigen van tapijten. Een bedrijf dat groenere opties gebruikt, is een goede keuze voor huizen met huisdieren, kinderen of allergieën. COIT is actief sinds 1950 en brengt tientallen jaren ervaring mee naar de tapijtreinigingswereld en zorgt ervoor dat zijn technici worden opgeleid volgens de IICRC-normen (Institute of Inspection Cleaning and Restoration Certification). Door deze training en ervaring kunt u rekenen op een professionele kwaliteitsreiniging en als u niet tevreden bent met de service die u ontvangt, kunt u een herreiniging of terugbetaling aanvragen.

De warmwaterextractie van COIT zorgt voor een grondige reiniging van uw tapijten. In tegenstelling tot sommige andere bedrijven begint de service met een diepgaand stofzuigen met behulp van COIT's op vrachtwagens gemonteerde stofzuigers. Deze stap verwijdert oppervlaktevuil, puin en allergenen en bereidt tapijtvezels voor op een extractieproces met heet water. Warmwaterextractie geeft vezels een diepe reiniging en verwijdert zichtbare vlekken en vuil ingebed in de vezels.

Hoewel de op vrachtwagens gemonteerde stofzuigers van COIT uitstekend vocht van uw tapijtkussen en vezels opzuigen in vergelijking met doe-het-zelf tapijtreinigingsmachines, hebt u nog steeds een dag of twee te maken met vochtige tapijten. Stanley Steemer is een populaire naam in de branche en is een topkeuze als tapijtreinigingsbedrijf voor allergieën. Met behulp van een warmwaterextractiemethode, ook wel stoomreiniging genoemd voor de hete, vochtige lucht die een bijproduct is van het proces, verwijderen professionele reinigers tot 94 procent van de allergenen die mensen teisteren. Zodra de behandeling is voltooid, heb je zachtere, helderdere tapijten met minder allergenen om te bestrijden.

Deze methode vereist echter droogtijd. Stanley Steemer adviseert u om acht tot 24 uur te plannen om het tapijt volledig te laten drogen, afhankelijk van de luchtstroom en vochtigheidsgraad in de kamer. Voor een natuurlijk tapijtreinigingsbedrijf is het moeilijk om de chemicaliënvrije aanpak en langdurige resultaten van Zerorez te verslaan. Terwijl veel bedrijven zeep, oplosmiddelen of chemicaliën gebruiken om vuil van vezels te verwijderen, behandelt Zerorez uw tapijten met geëlektrolyseerd en geoxideerd water.

Dit gepatenteerde reinigingsproces zorgt ervoor dat er geen zeepresten achterblijven, wat weken en maanden na het reinigen een belangrijke bron is van aangetrokken vuil en groezelig ogende vezels. Zerorez biedt een tevredenheidsgarantie die ervoor zorgt dat u minstens een maand tevreden zult zijn met uw tapijtreiniging. Zerorez wijst erop dat het Powered Water krachtig genoeg is om schoon te maken, maar veilig genoeg om te drinken. Als u kinderen of huisdieren heeft die tijd doorbrengen met kruipen of loungen op uw tapijten, zult u zich beter voelen wetende dat er geen chemicaliën achterblijven.

Houd er rekening mee dat het drogen van deze tapijtreinigingsmethode tussen de 4 en 8 uur kan duren, hoewel dit kan variëren op basis van temperatuur, vochtigheid en andere factoren. Als het idee van doorweekt tapijt voor een dag (of langer) en vochtige sokken je doet ineenkrimpen, bekijk dan de sneldrogende tapijtreinigingsdiensten van Chem-Dry. Dit bedrijf maakt gebruik van een extractieproces met hete carbonatatie om vuil en puin effectief van uw tapijtvezels te verwijderen, waarbij 80 procent minder water wordt gebruikt dan tapijtreinigingsmethoden met hete stoom. Hierdoor zijn de door Chem-Dry gereinigde tapijten over het algemeen binnen 1 tot 2 uur droog.

Het reinigingsproces van Chem-Dry maakt gebruik van een groene, koolzuurhoudende reinigingsoplossing. De luchtbellen in de formule breken vuil af en brengen het naar het oppervlak van uw tapijt, waar een kleine hoeveelheid water wordt gebruikt om het residu in de machine te trekken. Met minder water dat in uw tapijtvezels en pad wordt gedrenkt, kunt u sneller genieten van droge, zachte tapijtvezels. De reinigingsmethode voor hete koolzuur van Chem-Dry is ook een goede keuze als u zich zorgen maakt over hoe kleurvast uw tapijtvezels kunnen zijn.

Tapijtreinigingsbedrijven helpen de look en feel van de vloerbedekking van uw huis te behouden, maar er zijn verschillen in reinigingsmethoden en machines waarmee u rekening moet houden. COIT is een van de beste tapijtreinigingsbedrijven met een landelijke aanwezigheid. Bekend om het trainen van technici volgens de normen van de IICRC, zijn deze tapijtreinigers goed geïnformeerd als het gaat om het extraheren van vuil, puin en allergenen uit uw tapijt en gebruiken krachtige, op vrachtwagens gemonteerde tapijtreinigingsmachines. Stoomreinigingstapijten betekenen echter wel dat je 24 uur of langer met vochtige vezels moet omgaan, dus het is niet de beste keuze voor iedereen.

Een groeiende categorie tapijtreinigers richt zich op groene reinigingsmethoden. Voor een natuurlijk tapijtreinigingsbedrijf, bekijk Zerorez, dat geëlektrolyseerd en geoxideerd water gebruikt voor een zachte maar grondige reiniging zonder het gebruik van chemicaliën. Wanneer u uw tapijt laat reinigen, wilt u een bedrijf dat kwaliteitswerk verricht en ook de nadruk legt op uitstekende klantenservice. Het enige bedrijf waarop u voor beide kunt rekenen, is Tri-County Carpet Cleaning.

Naast betaalbare prijzen, zullen onze medewerkers en technici ervoor zorgen dat ze aan al uw behoeften en zorgen voldoen en ons werk tijdig voltooien. Tri-County voert niet alleen eenvoudige tapijtreiniging uit voor zowel huizen als bedrijven, we bieden ook verschillende andere diensten aan. Deze omvatten het reinigen van tegels en voegen, het reinigen van oosterse en lokale tapijten, het reinigen van stoffering en het reinigen en polijsten van hardhouten vloeren. Op deze manier kunnen technici van Tri-County alle oppervlakken in uw huis of bedrijf volledig reinigen.

De reinigingsapparatuur gaat twee keer over het tapijt om ervoor te zorgen dat alle reinigingsoplossing en water worden uitgespoeld en van de vezels worden verwijderd. Dit reinigingsproces wordt algemeen aanvaard als de meest grondige en effectieve tapijtreinigingsmethode. Velen worden geleverd met slangen en mini-sproeiers om kleine ruimtes zoals bekleding en trappen gemakkelijker schoon te maken, en ze hebben allemaal twee tanks, een die je vult met schoon water en een reinigingsmiddel en één voor het vuile water dat je uit het tapijt trekt. Met twee tegengesteld draaiende borstels die diep in de tapijtvezels kunnen reiken om het ingekapselde vuil eruit te tillen, biedt Oxi Fresh Carpet Cleaning milieuvriendelijke tapijtreiniging voor thuis.

Dit landelijke bedrijf met meer dan 1.900 locaties bestaat al meer dan 50 jaar en heeft de ervaring en kennis om tapijt en stoffering te reinigen en te restaureren. Het bezitten van een machine is in de loop van de tijd goedkoper in vergelijking met het huren of inhuren van een professionele tapijtreinigingsservice, plus u hebt de machine bij de hand om tapijtvlekken aan te pakken zodra ze zich voordoen en om regelmatig onderhoudsreinigingen uit te voeren om uw tapijten en bekleding er beter en langer uit te laten zien. Hoewel tapijtreinigers met motorkap of stoomtapijtreinigingsmachines vaak worden gebruikt om tapijten te reinigen, kunnen deze machines hard zijn voor tapijtvezels of moeten ze uitgebreid worden gespoeld. Als het bedrijf het meubilair verplaatst, wilt u misschien waardevolle of kwetsbare items verplaatsen waar u zich zorgen over maakt voordat u het schoonmaakt.

Sommige van deze methoden werken beter op bepaalde soorten vloerbedekking dan andere, en sommige huiseigenaren kiezen een bedrijf op basis van de reinigingsmethode die ze verkiezen. Als een huiseigenaar niet tevreden is met het resultaat van de tapijtreiniging, Stanley Steemer is vastbesloten om het goed te maken door een technicus terug te sturen naar het huis om het hele gebied schoon te maken of zelfs opnieuw schoon te maken. Als het gaat om tapijtreiniging, biedt het bedrijf zowel stoomreiniging als stomerij, afhankelijk van de behoeften van uw tapijt. Dit lijkt misschien een opoffering van kracht en prestaties, maar USA Clean Master biedt wel een garantie op schoonmaakdiensten en keert terug naar opnieuw schone gebieden die niet aan uw normen voldoen.

.

cleaning company