Wie is de eigenaar van de schoonmaakautoriteit?

Sindsdien is het bedrijf blijven groeien en evolueren. The Cleaning Authority, opgericht in 1977 en franchising sinds 1996, maakt deel uit van Authority Brands LLC, een van de toonaangevende leveranciers van thuisdiensten. Ter ondersteuning van de groei van franchisenemers is het doel van The Cleaning Authority om hun werknemers en de huiseigenaren die ze bedienen te verbeteren en tegelijkertijd milieuvriendelijke huishoudelijke schoonmaak aan te bieden. Wij als bedrijf zetten ons in om reinigingsproducten te gebruiken die milieuvriendelijk, duurzaam en veilig zijn voor de aarde.

Het is al maanden bergafwaarts gegaan en ik moet voortdurend bellen en klagen bij de eigenaar over dingen die nog steeds vies zijn en gebieden die niet zijn schoongemaakt en die ik heb aangevraagd om schoongemaakt te worden. Het biedt schoonmaak en ontsmetting van huis of appartement, eenmalige schoonmaak, en schoonmaak tijdens het verhuizen of verhuizen. Klanten kunnen blijven terugkomen naar The Cleaning Authority vanwege hun superieure schoonmaakdiensten. Door lid te worden van The Cleaning Authority, kunt u de autoriteit van uw gemeenschap worden op het gebied van schoonmaakdiensten.

Beschrijving van het werk Ik huurde de schoonmaakautoriteit in om mijn appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers twee keer per maand schoon te maken. Zolang u zich houdt aan de tevredenheidsgarantie voor schoon huis, kunt u genieten van een relatief vaste klantenkring en klanten die voortdurend plannen om hun huis schoon te maken. Residentieel en commercieel schoonmaakbedrijf dat de Westchester-gemeenschap al meer dan 5 jaar bedient en kwaliteitswerk levert. Rob Weddle, president en CEO van The Cleaning Authority en Authority Brands, juichte het vermogen van Homewatch Caregivers toe om te groeien binnen de seniorenzorgsector en kijkt ernaar uit om het franchisesysteem van The Cleaning Authority met succes toe te passen op hun inspanningen.

cleaning company